A început curățenia în școala gunoieră. Autoritățile invită consilierii și cetățenii la muncă

După ce un consilier local din comuna Bumbesti-Pițic a prezentat imagini cu munții de gunoaie depozitate într-o fostă școală din satul Poienari, autoritățile locale s-au mobilizat să strângă deșeurile din fosta unitate de învățământ.

Cum la nivelul unității administrativ-teritoriale nu mai sunt persoane apte de muncă în folosul comunității, autoritățile invită consilierii locali și cetățenii la muncă.

"Vă aducem la cunoştinţă că în data de 26.05.2023 a fost începută curăţenia generală la sediul fostei şcoli gimnaziale din satul Poienari al localităţii noastre, cu o parte din angajaţii primăriei. Având în vedere volumul mare de implicare solicitat de situaţia existentă şi pentru că instituţia noastră nu mai beneficiază de nicio persoană încadrată la ajutorul social, aptă de efort fizic, adresăm şi pe această cale, domnilor consilieri, dar şi oricărui binevoitor al unei acţiuni de voluntariat, să ne fie alături duminică, 28.05.2023, preţ de câteva ceasuri, începând cu orele 16.00, pentru finalizarea acestei activităţi de igienizare", anunță autoritățile din Bumbesti-Pițic.

Reamintim că unitatea de învățământ din satul Poienari a fost închisă în urmă cu câțiva ani și un corp al unității de învățământ a fost transformat în centrul de relaxare pentru bătrâni, iar altul a fost transformat în depozite de gunoaie și este un adevărat focar de infecție.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: