A început programul "Masa caldă în școli". Câte localități din Gorj sunt pe listă

În timp ce programul "Laptele și cornul" încă nu a fost implementat în județul Gorj, unele primării fac demersuri ca elevii să nu fie privați de o masă la școală. În total, cinci școli au reușit să implementeze "Masa caldă în școli".

Începând cu această săptămână, în toate școlile din comuna gorjeană Roșia de Amaradia, elevii vor primi o masă caldă. 

"Investim în educatie! Astăzi (n.r. luni), asa cum am promis, a fost prima zi de acordare de “masă caldă” tuturor elevilor care învată la unitătile scolare de pe raza localitătii (grădiniță, ciclul primar, ciclul gimnazial si liceu), în regim de catering. Meniu va fi diferit pentru fiecare zi din saptămână.

Tot astăzi am fost trimis de “ Mos Nicolae” cu mochetă nouă pentru suprafetele interioare ale grădinitelor din centrul localitătii si un aspirator. Copiii nostri sunt viitorul nostru", a transmis primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

În total, cinci comune vor beneficia de o masă caldă în școli: Polovragi, Scoarța, Slivilești, Roșia de Amaradia și Văgiulești. Guvernul va aloca 1,5 milioane de lei școlilor din cele cinci localități pentru ca elevii să se bucure de o masă caldă în fiecare zi.

Galerie foto





Vizualizări: 1,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: