A intrat cu maşina în copac

În dimineaţa acestei zile, la ora 05 :10, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 45 ani, din comuna Dragoteşti, despre faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă constituită la nivelul subunităţii de poliţie s-a constatat că S.V.B., de 20 ani, din comuna Negomir, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 673/A, pe raza comunei Drăgoteşti, din direcţia Mătăsari în direcţia  Borăscu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat accidentarea conducătorului auto şi a două tinere în vârstă de 20 ani, ambele din comuna Borăscu, pasagere în autoturism. Cei trei tineri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg. Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificări a rezultat că autoturismul implicat în accident era neînmatriculat în circulaţie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.    

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: