Copilul Mirelei Constantin, folosit pentru show-uri mondene

Cântăreaţa Mirela Constantin se folosește de propriul copil ca să-și facă imagine în showbiz. După ce și-a acuzat foștii socri că nu o lasă să-și viziteze fiul, interpreta de muzică populară a mers sâmbătă împreună cu iubitul ei Marcel Toader la casa fostului soț din comuna Lelești și cu o echipă de jurnaliști de la Antena1, trustul de presă cu care Mirela Constantin are contract. Copilul nu a fost dus în parc, ci la restaurant.

După ce și-a acuzat socrii și fostul soț că nu o lasă să-și vadă copilul, Mirela Constantin și-a luat inima în dinți și împreună cu iubitul ei Marcel Toader și cu o echipă de filmare din capitală s-a prezentat sâmbătă la locuința din comuna Lelești, acolo unde a locuit aproape cinci ani alături de familia Tapotă. Acesta și-a sunat foștii socri ca să-i pregătească copilul, că vrea să-l ia pentru câteva ore. „Noi nu am oprit-o niciodată pe Mirela să vină să-și vadă copilul. Codruț mereu întreba de ea și îi spunea că o să vină la el, dar are treabă. Îi era foarte dor de ea. Venea cam o dată la o lună, două să-l vadă. Când ne-a sunat Mirela că vine să ia copilul i-am spus lui Codruț și a început să sară în sus de bucurie. Ca să fie pregătit i-am spus că mama lui vine cu un domn și atunci s-a cam întristat. Mi-a spus că vrea la locul de joacă, nu la apartament”, a precizat Nuți Tapotă, fosta soacră a cântăreţei, supărată că Mirela a venit cu televiziunea după ea.

Și-a dus copilul la restaurant și la cumpărături

Marcel Toader și Mirela Tapotă au mers cu Codruț la apartamentul interpretei din Târgu-Jiu, iar apoi la cumpărături în zona de centru a municipiului. Următoarea oprire a fost la un restaurant din Târgu-Jiu, care este vis-a-vis de locul de joacă preferat al lui Codruț, acolo unde merge frecvent cu tatăl său și unde micuțul spera să-l ducă și Mirela, însă nu a fost așa. Împreună cu echipa de filmare după ei, cei doi îndrăgostiți au petrecut câteva ore în restaurant, iar apoi au plecat înapoi spre comuna Lelești, pentru a duce copilul acasă.

Mirela Constantin i-a cumpărat micuțului de numai patru anișori câteva cărți de colorat și un joc de care Codruț nu a fost foarte încântat. Femeia le-a spus socrilor că va reveni week-end-ul viitor să-l ia pe Codruț la București. „A fost foarte emoționat. Nu am cuvinte. Nu pot să vorbesc. Îmi cer scuze ”, a spus Mirela Constantin, încercând să lăcrimeze. Nici Marcel Toader nu a discutat cu presa și, după ce iubita lui a dat copilul bunicilor, au plecat imediat cel mai probabil spre București.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: