A intrat cu mașina în stâlp. Șoferul era beat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Runcu a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime.

Potrivit unui comunicat deal IPJ Gorj, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 Runcu, din direcția Arcani-Runcu, pe fondul consumului de alcool și al neadaptării vitezei la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă, intrând in coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice și cu un autoturism parcat regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 32 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: