Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A părăsit cantonamentul Pandurii

Jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Rodemis Trifu, a părăsit cantonamentul de la Side al echipei şi a revenit în România. Mijlocaşul s-a accidentat la cel de-al doilea meci amical din stagiul de pregătire din Antalya şi a fost reţinut de la pregătire din cauza unei leziuni musculare.
Echipa medicală, împreună cu antrenorul Flavius Stoican, a decis ca Trifu să meargă la Târgu Jiu pentru investigaţii medicale amănunţite şi pentru tratament, el urmând să se alăture lotului la revenirea echipei din acest stagiu de pregătire.
Trifu a fost folosit de antrenorul Flavius Stoican în meciurile amicale cu FC Anzhi Makhachkala, scor 1-1, şi Kryliya Sovetov Samara, scor 2-2. Cu probleme medicale s-a mai confruntat în acest stagiu de pregătire şi Daniel Stana, care însă a revenit rapid pe teren, el evoluând deja în amicalul cu Lechia Gdansk, dar şi Olivian Surugiu care se antrenează separat de două zile. De asemenea, Gabriel Dodoi acuză dureri musculare şi a fost menajat la ultimul meci amical.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: