A patra zi de căutări în Jiu. Soția tânărului dispărut: Știu că trăiești!

Pompierii continuă, miercuri, căutările tânărului de 28 de ani dispărut duminică în apele Jiului. Au străbătut aproape zece kilometri în aval în căutarea lui Mihai Beuran, dar acesta este de negăsit. Pe râu este, în continuare, mobilizare impresionantă de forțe. Pompieri, scafandri, polițiști și prieteni îl caută pe Mihai.

Între timp, soția sa însărcinată se roagă ca tânărul să fie găsit în viață și speră să se trezească din cel mai mare coșmar pe care îl trăiește de câteva zile. „Sufletul meu și inima mea, totul meu! Te rog, Doamne Dumnezeule, sa fie bine pentru copilul nostru! Doamne da sa fim din nou 3... Soțul meu, știu ca trăiești, știu ca nu ne lași singure, știu ca Dumnezeu te va aduce lângă noi. Ultima mea putere e sa ma asculte Dumnezeu, sa îmi ajute soțul sa se întoarcă la mine și la copil. Tot ce iubesc ești tu și copilul nostru, nu îmi vad viata fără unul din voi. Doamne, vreau sa îți fie mila de noi și sa ne lași sa fim fericiți lângă copilul nostru. Dorința asta o am”, a fost mesajul sfâșietor al soției lui Mihai.

Zeci de pompieri, cu bărci și scafandri, îl caută și miercuri pe Mihai Beuran. El a fost dat dispărut după ce s-a dezechilibrat și a căzut din barca în care se afla. S-a întâmplat duminică seara. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el, iar familia se roagă să fie găsit în viață. El se cununase, săptămâna trecută.

Vizualizări: 37,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: