Maria Constantin îşi vrea copilul. Fără război cu fostul soţ!

Fosta solistă de la „Doina Gorjului”, Maria Constantin, a anunţat la Antena Stars că va face demersurile necesare pentru ca fiul ei să locuiască cu ea. Băieţelul locuieşte de la divorţul părinţilor cu tatăl lui, Ciprian Tapotă, un cunoscut solist de muzică populară din Gorj.

Maria Constantin a spus că ar trebui să conteze mai mult ce vrea copilul, decât ce au decis instanţele judecătoreşti. „E foarte fericit şi cu siguranţă voi face tot ca să-i fie lui bine. Pentru că în ultima perioadă vrea să stea numai la mami şi ceea ce este un lucru foarte bun pentru mine şi normal că orice mamă îşi doreşte să aibă lângă ea puiul ei. Într-adevăr s-a terminat programul de vacanţă, însă acum avem o prelungire şi acum să vedem ce va urma. Fiul meu este cel mai important şi atunci, până la urmă, nu contează nişte acte scrise sau un ordin judecătoresc. Important este ce îşi doreşte copilul. Şi asta este prioritar pentru mine”, a spus artista la postul de televiziune.

Maria Constantin este una dintre cele mai bine plătite cântăreţe de muzică populară, ceea ce nu era cazul atunci când a divorţat şi când soţul ei avea o situaţie materială bună. „Voi face demersurile pentru ca fiul meu să locuiască la mine, pentru că asta îşi doreşte… Nicio lege sau niciun ordin judecătoresc nu cred că este mai presus de dorinţa copilului şi faptul că el îşi doreşte să stea lângă mama lui, lucru care mi se pare foarte normal. Şi eu tot timpul am respectat deciziile fiului meu…”, a spus Maria Constantin.

Artista a spus că băieţelul este foarte cuminte şi ascultător, deşi a fost afectat de divorţul părinţilor. „A fost un război lung, dar cu siguranţă se va termina. Pe un copil nu poţi să-l privezi aşa de mamă sau de tată, nu există lucrul acesta. Un copil trebuie să aibă şi mamă şi tată. Luni îl voi duce (n.r. la tatăl lui), dar vedem, în funcţie de dorinţa lui. El are ultimul cuvânt. De obicei am evitat să îl iau cu mine la spectacole pentru că este destul de obositor. Am încercat să nu-l iau cu mine la evenimente. Îi impun limite şi mă ascultă. E un copil ascultător”, a declarat Maria Constantin la emisiunea „Star Matinal e pe val”, de la Antena Stars.

Vizualizări: 3,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: