A plecat cu bani din sala de jocuri de noroc. I-a furat!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a furat 9.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc din Filiași. Hoțul a fost ajutat de alţi trei tineri, care au supravegheat zona în timpul furtului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, faptul că un tânăr de 25 de ani din Filiaşi a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

“Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 decembrie, un tânăr de 25 de ani, din Filiaşi, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces, într-o sală de jocuri de noroc, din localitate, de unde, dintr-un sertar al biroului de lucru, neasigurat cu sistem de închidere, ar fi sustras suma de aproximativ 9.000 de lei, timp în care, ceilalţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, din Filiaşi, ar fi supravegheat zona din imediata apropiere a societăţii”, a anunţat IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că, sâmbătă, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare la locuinţe din Filiaşi, în urma cărora au ridicat suma de 2.200 de lei.


De asemenea, patru tineri au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri, unul dintre ei fiind reţinut. El va fi prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 3,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: