Doi șoferi prinși băuți la volan

Un bărbat de 25 de ani, din comuna Bărbătești, s-a urcat băut la volanul mașinii aparținând tatălui său, pe care a furat-o. Tânărul a fost prins conducând pe DJ 674 A Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. 

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

“În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu poseda permis de conducere, furt în scop de folosință și sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, transmite IPJ Gorj.

Tot joi a fost identificat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67  Motru, având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta alcoolului.

Vizualizări: 1,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: