A plecat să-și vadă copiii şi nu s-a mai întors

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați la data de 20 noiembrie de către un bărbat, de 42 de ani din comuna Stejari, cu privire la faptul că la data de 3 noiembrie, concubina sa, Baciu Andreea, de 29 de ani, din aceeași localitate, a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu acesta, fiind lăsată într-o stație din municipiul Craiova, județul Dolj, pentru a se deplasa la fostul soț să-și vadă copiii în Orașul Corabia, județul Olt, neajungând la destinație, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.


Semnalmente:  înălţime de 1,65-1,70 m, greutate aproximativ 60 kg,  păr șaten, constituție atletică, față ovală, ochi căprui.


În momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră și un hanorac de culoare negru cu imprimeuri albe, iar în picioare purta o pereche de adidași cu alb si portocaliu.


Persoanele care pot oferi informații cu privire la tânăra în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 1,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: