A refuzat să meargă la spital pentru testarea alcoolemiei

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat joi în trafic un bărbat de 65 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Termocentralei, având o concentraţie de 0,61 mg/litru alcool pur în aer expirat.

După testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto a refuzat deplasarea la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, a transmis IPJ Gorj.

Tot joi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au  identificat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: