Cocaină vândută în Gorj. Noi percheziții!

Cocaină, trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe au fost ridicate de polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Craiova, după un flagrant delict și patru percheziții domiciliare, în Olt şi Gorj. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunilor de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

La data de 15 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova - Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Craiova au realizat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza orașului Filiași, în timp ce se întorcea din Olanda, având ascunsă în capitonajul autoturismului cantitatea de aproximativ 400 de grame de cocaină.


Ulterior, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţele Olt şi Gorj, într-una dintre locaţii fiind descoperite trei pistoale cu glonţ şi 59 de cartuşe, toate deţinute ilegal.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – 2020, inculpatul a desfășurat activități de trafic de droguri de mare risc, în special cocaină, pe raza județelor Olt și Dolj, droguri pe care le comercializa la prețul de 100 euro/gram”, a anunțat DIICOT.


Bărbatul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vizualizări: 5,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: