Horoscop

Valabil pe 4 decembrie

Berbec: Lucrurile încep să meargă bine, chiar foarte bine. Ai capacitatea de a gândi practic și constructiv, ai logica perfectă, clară, concentrată, iar toate acestea te fac activ și eficient, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu te lăsa pradă unor îndoieli ocazionale.

Taur: Fii diplomat și nu te lansa în discuții în contradictoriu. Nu merită să-ți expui punctul de vedere unor oameni care oricum nu aud pe nimeni și nu înțeleg nimic. Primești o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală.

Gemeni: Adunările sunt locul tău preferat azi. Ai nevoie de oameni în jur, ai nevoie de socializare și de comunicare intensă. Un mesaj așteptat te poate ajuta mai mult decât crezi, atâta vreme cât îl vei înțelege exact. Relațiile cu toți cei din jurul tău sunt calde și agreabile.

Rac: Impresiile emoționate ale unor momente trecute, pe care le simți azi, nu-ți afectează pragmatismul. Nu ai timp de sentimentalisme și lamentări, ești profund ancorat în realitate, trăiești intens fiecare clipă și te bucuri de realizări. Seara te relaxezi alături de cei dragi.

Leu: Cineva îndepărtat are nevoie de suport moral și îți cere, în mod neașteptat, ajutor. Ești confuză și nu știi ce să faci. Viața sentimentală este bună, partenerul este lângă tine și la bine, și la greu. Te va ajuta să găsești soluții și te va susține indiferent ce vrei să faci.

Fecioară: E posibil să începi o nouă activitate și ai emoții mari. Nu te îngrijora, te vei descurca perfect. Dacă dispui de mai mulți bani, cumpără-ți ceva nou de îmbrăcat, ca să te simți bine în piela ta și să ai detașarea și degajarea care să te facă să fii cu adevărat apreciată.

Balanță: Dacă vei gândi negativ mult timp, vei ajunge să le vezi pe toate în negru, chiar și atunci când nu sunt. Bucură-te de viață! S-ar putea să vină zile cu adevărat triste și complicate. Ceea ce este acum, este o altfel de normalitate, pe care trebuie să o acceptăm.

Scorpion: Este o zi bună, dacă nu cauți rezolvări majore la probleme. Ai abilitatea de a face față situațiilor complicate și poți fi un veritabil conducător de oști. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și fără prejudecăți.

Săgetător: Este posibil să vină niște bani pe care nu i-ai luat în calcul. Ai mici complicații și întârzieri în a-ți atinge obiectivele, dar asta nu e o problemă majoră. Găsești echilibru în relațiile tale de suflet și ești avantajat de faptul că ești înțeles, apreciat și iubit.

Capricorn: S-ar putea să te simți emoționat astăzi, dar este important să rămâi la rutina ta. Energia care presează pe tine este copleșitoare și este bine dacă poți face cumva să-ți întărești rezistența psihică și fizică, alegând activități pașnice în locul celor stimulative și provocatoare.

Vărsător: Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nu este nici pe departe una proastă. Sunt câteva obstacole minore, deoarece pierzi energia primită de la astre. Aceste eșecuri minore pot fi depășite ușor de un spirit atât de viu ca al tău.

Pești: Îți pulsează energia în vene, dar nu este momentul pentru acțiuni radicale. Fii cumpătat și păstrează echilibrul. Este posibil să te simți decis să faci un pas important, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Totul se va rezolva cum este mai bine doar dacă ai răbdare.

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: