A tras după fosta iubită și a nimerit un geam!

Situație tragi-comică la Bălești, unde un pădurar din localitate a vrut duminică să îi ia viața unei femei cu trei decenii mai tânără ca el, dar cu care avea o relație personală pe care aceasta însă nu o mai dorea.

Constantin Turtoi, de 62 de ani, fusese părăsit de Ana imediat după sărbătorile de iarnă, femeia dorind, cel mai probabil, să își refacă viața, numai că duminică a fost zărită de fostul său iubit într-o gospodărie din satul Corneștii Noi. Pădurarul a făcut ce a știut el mai bine, adică a mers acasă, a luat cu el pistolul Carpați pe care îl avea în dotare de la Ocolul Silvic Târgu Jiu pentru a prinde hoții de lemne și s-a dus să o împuște pe Ana.

Femeia a fost extrem de norocoasă pentru că, deși între ea și Turtoi erau doar câțiva metri distanță, bărbatul a ratat ținta, ceea ce poate explica și de ce nu avem până acum vreun hoț de lemne rănit cu un astfel de pistol. Pădurarul a vrut să îi arate femeii că încă mai are cartușe pe țeavă, dar după primul glonț s-a oprit din tras, ținta nimerită de el fiind un geam. Cu încă un cartuș pe țeavă, bărbatul a fugit în pădurea de la Cornești, unde spera că se poate ascunde, fiind evident că știa locurile de acolo mai bine ca nimeni altcineva. Vremea rea și căutările polițiștilor și jandarmilor l-au scos însă pe pădurar din „vizuină”, la lăsarea întunericului acesta fiind încătușat și dus la audierile ce au avut loc la sediul postului de Poliție din comună.

La Poliție a venit și Ana, însoțită de un bărbat, dar și alți localnici care știau povestea, femeia nedorind să facă vreun comentariu, ea transmițându-le jurnaliștilor că nu vrea să devină „vedetă”. A fost însă aproape de a deveni „victimă”, norocul său reprezentându-l faptul că pădurarul a ratat ținta. Constantin Turtoi a fost reținut și acuzat de tentativă de omor, chiar dacă nu a nimerit-o pe Ana și nu i-a provocat acesteia vreo rană. El este cercetat și pentru uz de armă fără drept, ambele acuzații putând să îi aducă niște ani de închisoare la final de carieră, șansele sale de a mai ieși la pensie ca pădurar fiind destul de reduse în momentul actual. Ieri după-amiază bărbatul a fost dus la Tribunal pentru a fi emis un mandat de arestare pe numele său, Turtoi sperând să fie lăsat în libertate. A primit însă 20 de zile de arest preventiv. Imediat după ce a fost încătușat de mascați, el a spus că ar fi fost atacat și ar fi încercat să se apere, dar nu a mai spus nici cine l-a atacat și nici cum a vrut să se apere ratând ținta…, el având de dat mult mai multe explicații în fața anchetatorilor.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: