A trecut la PSD cu partid cu tot. PRM, destructurat!

Organizaţia judeţeană a Partidului România Mare este ca şi desfiinţată, după ce preşedintele Gheorghe Bucălăete a trecut la PSD cu întreaga sa echipă. Noua achiziţie a fost prezentată în conferinţa de presă, chiar de către liderii PSD Gorj. Florin Cârciumaru susţine că a avut o colaborare bună cu Bucălăete, încă de pe vremea când conducea PRM Gorj. Nu a precizat însă pe liste se va regăsi fostul peremist la alegerile din vară.

Gheorghe Bucălăete, fostul lider al PRM Gorj, a trecut la PSD la doar câteva luni de la moartea „Tribunului” Vadim Tudor. Florin Cârciumaru spune că l-a primit imediat în organizaţie, dată fiind colaborarea pe care au avut-o în perioada alianţelor electorale. „Noi am considerat şi considerăm că nu greşim prin ceea ce facem acum, practic dăm curs solicitării domnului Bucălăete de a veni în rândurile noastre, în calitate de membru PSD. De-a lungul anilor, prin activitatea noastră politică, am colaborat foarte bine cu dumnealui, în calitate de preşedinte al organizaţiei PRM. Am văzut în dânsul un om cu multe calităţi şi sunt sigur că, prin venirea dumnealui lângă echipa PSD, echipa PSD va căpăta un plus de valoare în ceea ce priveşte capacitatea de organizare, de mobilizare, de implicare în campaniile electorale care ne aşteaptă”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.
Gheorghe Bucălăete susţine că nu a venit în PSD pentru funcţii. „În Partidul Social Democrat nu vin singur, nu vin după funcţii, nu vin pentru un interes personal, vin alături de echipa PSD pentru a face treabă în acest partid, pentru a aduce, acolo unde cazul, un plus de energie. Noi, cei care am făcut parte din Partidul România Mare suntem căliţi în luptele electorale”, a declarat Bucălăete.
SUSŢINERE
Liderii PSD Gorj nu au precizat pe ce liste se va regăsi Gheorghe Bucălăete la alegerile din vară. „A avut un segment destul de mare în electoratul gorjean la România Mare şi, bineînţeles, este un segment ce reprezintă stânga, iar în atare situaţie el va fi susţinut ca şi oricare alt membru PSD de oamenii care te votează”, a declarat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: