Tatonări între PNL și Robert Filip

Uneperistul Robert Filip ar putea merge pe mâna liberalilor la primăria Rovinari, chiar dacă și-a negociat deja o susținere și cu PSD. Robert Filip a declarat ieri că nu exclude o candidatură din partea PNL și că în prezent încă își mai negociază poziția. Copreședintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, preferă să nu comenteze declarația lui Filip, dar anunță că în următorul BPJ se va ști candidatul la Rovinari.

Întrebat dacă exclude o candidatură la Rovinari din partea Partidului Național Liberal, Robert Filip nu a exclus această ipoteză, din contră, a spus că are la momentul de față mai multe variante. ”Deocamdată negociem această candidatură cu oamenii efectiv, pentru că e nevoie de o echipă de oameni. Dacă echipa de oameni va fi o echipă pregătită și vrea să participe la acest proiect, am mai multe variante”, a spus Robert Filip, copreședinte UNPR Gorj.

Liberalii gorjeni preferă să păstreze deocamdată tăcerea în jurul acestui subiect. Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj, a spus că în Biroul Politic Județean de joi se va stabili candidatul la Rovinari. ”Eu nu pot comenta declarațiile domnului Filip pentru că nu știu ce au la bază, dar vă pot spune că joi va fi o ședință a Biroului Permanent Județean și cel mai probabil veți afla și un candidat la Rovinari. Domnul Chivu și-a depus intenția de a candida”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj. 

Vizualizări: 1,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: