A vândut o maşină, iar apoi a furat-o

Un vâlcean a fost reţinut de poliţiştii gorjeni pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Bărbatul de 36 de ani a căzut în plasa poliţiştilor după ce oamenii legii au instituit acţiunea “Năvodul”. Vâlceanul este suspect de furatul unui autoturism care i-a aparţinut la un moment dat, dar pe care l-a vândut altei persoane.

Povestea este mai complicată, judecând după mărturisirile vâlceanului de  36 de ani. Omul a vândut un autoturism unui gorjean. Acesta la rândul lui a dat maşina unui bărbat din comuna Târgu-Logreşti. Gorjeanul a înstrăinat maşina unui bărbat din judeţul Caraş-Severin. Acum două zile, vâlceanul împreună cu bărbatul din Logreşti s-au întâlnit cu actualul proprietar al autoturismului pe raza comunei Scoarţa şi i-au spus acestuia că are o defecţiune la maşină. Profitând de neatenţia bărbatului din Severin aceştia i-au sustras autoturismul însă acesta a anunţat imediat poliţia. Vâlceanul îţi recunoaşte vina şi susţine că nu trebuia “să-şi fure” maşina în felul acesta. “Este maşina mea. Eu am acte pe ea pe numele meu. I-am vândut-o unui băiat care la rândul lui a lăsat-o amanet la altcineva. El m-a convins să i-o luăm. Este maşina mea şi eu o vreau înapoi. Acum am ajuns aici pentru că nu trebuia să fur maşina” ,a spus omul purtând cătuşe.

A fost prins pe raza comunei Ţânţăreni la aproximativ 30 de minute după ce a fost sesizat furtul.

Procurorii au decis ca vâlceanul să fie cercetat în stare de libertate cu interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: