Hoţ din locuinţe, băgat la zdup de poliţişti

Un tânăr din comuna Aninoasa a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Din probatoriul administrat de poliţişti, dar şi din percheziţiile făcute la locuinţa suspectului s-a stabilit că tânărul a sustras dintr-o casă din comună aparatură electronică.

Alexandru Andrei în vârstă de 21 de ani din comuna Aninoasa a pătrunsă într-o locuinţă de pe raza localităţii de domiciliu de unde a sustras două laptop-uri, două camere de luat vederi şi un aparat foto digital. Proprietarul locuinţei a sesizat luni că-i lipseşte aparatura electronică din casă şi a anunţat imediat poliţia. La scurt timp, suspectul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, având asupra sa chiar unul din laptop-urile sustrase din locuinţa parţii vătămate.Bunurile, evaluate la suma de 5.000 de lei, au fost recuperate în totalitatea în urma unei percheziţii domiciliare, din locuinţa suspectului. Tânărul şi-a recunoscut vina în faţa anchetatorilor.

Alexandru Andrei a fost reţinut de poliţiştii pentru 24 de ore iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă. „Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu. Suspectul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, iar poliţiştii l-au condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În baza autorizaţiei emisă de către Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în locuinţa suspectului unde au fost identificate şi celelalte bunuri care au fost restituite părţii vătămate. Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului, existând indicii că a mai comis astfel de fapte pe raza judeţului Gorj.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: