O tânără de 24 de ani şi-a tăiat sânul

O tânără de doar 24 de ani din Bumbesti Jiu a ajuns ieri-noapte la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, după ce în mod voluntar şi-a tăiat un sân. Tânăra este cunoscută medicilor ca având grave probleme psihice.

Femeia a fost adusă la spital cu o ambulanţă chemată de rudele sale, în toiul nopţii. Aceasta şi-a automutilat un sân şi a avut nevoie de intervenţia medicilor, care au făcut tot posibilul pentru a îl salva. „Tânăra a fost adusă azi-noapte cu salvarea. I-am cusut sânul şi a trebuit să o ducem la psihiatrie pentru a beneficia de un tratament de specialitate”, susţine Liliana Crăciun, medic UPU.

Tânăra nu este la prima acţiune de acest gen. Cu câteva zile în urmă aceasta a mai fost dusă la spitalul din Sadu, însă pentru că nu prezenta plăgi grave, nu a fost internată. Tânăra este cunoscută ca având probleme psihice grave, iar pe deasupra este consumatoare de alcool. „Am fost acum câteva zile de gardă şi a fost adusă la spital tot cu plăgi la un sân. Am pansat-o şi a plecat acasă pentru că nu prezenta probleme foarte grave. Aseară a recurs la acelaşi gest şi nici nu a mai fost adusă la noi la spital, ci direct la Târgu Jiu pentru că a fost mai grav ca prima dată. Noi o ştim. E bolnavă psihic şi mai consumă şi alcool”, susţine  Damian Diţescu, directorul Spitalului din Sadu. Femeia de 24 de ani va fi supusă unui control psihiatric amănunţit.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: