Preşedinta Judecătoriei Cărbuneşti, implicată într-un accident rutier

Preşedinta Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti, Mihaela Merişescu, a fost implicată ieri după-amiază într-un accident rutier produs pe raza localităţii Scoarţa. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, judecătoarea a evitat impactul frontal cu un alt autoturism şi a părăsit partea carosabilă. Deşi accidentul a fost anunţat cu două victime, atunci când salvările au ajuns la faţa locului, atât preşedinta judecătoriei cât şi celălalt pasager au refuzat îngrijirile medicale.

Judecătoarea Mihaela Merişescu este preşedinta Judecătoriei din Târgu-Cărbuneşti, iar soţul ei este judecător la Târgu-Jiu. Pe raza localităţii Scoarţa, Mihaela Merişescu a evitat impactul cu o altă maşină şi a părăsit partea carosabilă. Evenimentul a fost anunţat prin apelul de urgenţă 112 ca fiind cu două victime. Două ambulanţe s-au deplasat la faţa locului însă atât judecătoare cât şi persoana cu care se afla în maşină au refuzat îngrijirile medicale. Poliţiştii au demarat imediat cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier soldat se pare numai cu pagube materiale.

Deşi a susţinut că este în stare de şoc din cauza accidentului, judecătoarea a putut să ameninţe presa prezentă la locului accidentului. „O să ajungeţi voi pe mâna mea şi o să vedeţi atunci”, a spus aceasta.

Evenimentul rutier a fost a fost înregistrat ca tamponare pentru că nicio persoană nu a ajuns la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

         

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: