A venit circul în Târgu Jiu

Cămile, crocodili, lame, bizoni, acrobaţii şi jonglerii, asta au posibilitatea să vadă gorjenii care vor merge la circ în aceste zile! După ce a colindat Europa, Nemeth Circus a ajuns la Târgu Jiu, unde va rămâne până duminică. Reprezentaţii vor avea loc în fiecare zi începând cu ora 18.00, cu excepţia zilei de sâmbătă, când vor avea loc două spectacole la orele 15.00 şi 18.00. Biletele se pot achiziţiona de la casieria din faţa circului, adulţii plătind 35-40 de lei, în funcţie de loc, iar copiii 30-35 de lei.

Zeci de animale, cămile, ponei, lame, crocodili, zebre, dar şi alte reptile mari vor face deliciul târgujienilor în acest week-end. Organizatorii spun că, odată ce s-au instalat, copiii au şi venit să vadă animalele. „Am văzut mulţi copii fericiţi care au venit la noi să vadă animale. Circul vine rar în Târgu Jiu, iar copiii sunt curioşi să vadă cămile, lame, bivoli, cai, ponei, şerpi şi crocodili. În cadrul reprezentaţiilor noastre, copiii vor avea ocazia să admire numere de acrobaţii şi dresură, la care participă cămile, lame, bizoni, bivoli, iaci, şerpi, crocodili, iguane, varani, cai şi ponei. Nu vor lipsi ghiduşiile clownilor şi momentele amuzante pregătite de comici sau jongleriile”, a declarat Marius Adrian Păsulă, reprezentantul Nemeth Circus.

Organizatorii speră ca spectacolele de la Târgu Jiu să fie apreciate de public. „Circul este din Ungaria şi am observat că este favorit în România. Sperăm ca şi la Târgu Jiu să avem succes. Venim din Banat, unde publicul ne-a felicitat pentru reprezentaţiile noastre. De regulă, la spectacolele noastre toate locurile sunt ocupate. Ne dorim ca şi la Târgu Jiu să ne bucurăm de un public numeros pentru că cea mai mare satisfacţie a artiştilor sunt ropotele de aplauze”, a mai precizat Marius Adrian Păsulă.

Galerie foto


Vizualizări: 4,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: