A venit din Teleorman cu o mașină radiată din circulație

Un tânăr de 26 de ani din  comuna Mălăeni, judeţul Teleorman, a fost depistat de poliţişti din cadrul Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Narciselor din municipiul Târgu Jiu, acesta fiind radiat din circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat, anunță IPJ Gorj.

Tot vineri, 1 noiembrie,  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic un bărbat, de 57 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe  Bulevardul Trandafirilor, din municipiul Motru, iar în urma testării cu aparatul etilotest,  a rezultat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Vizualizări: 1,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: