A vrut să dea foc unui hotel din Târgu Jiu. Piromana e liberă!

Femeia din Bumbești Jiu care a incendiat de mai multe ori tomberoanele din centrul orașului Târgu Jiu a dat din nou lovitura. A încercat să incendieze recepția Hotelului Gorj, băgând în sperieți câțiva turiști străini care erau cazați acolo. Tot în zonă, a aruncat o găleată de lavabilă pe scările magazinelor. Autoarea este cunoscută ca având probleme psihice, dar nu este considerată atât de grav bolnavă încât să fie internată cu forța în spital.

Femeia nu se află la prima abatere de acest fel. Lunile trecute, ea a incendiat în repetate rânduri containere de gunoi situate în centrul orașului, a fost prinsă de polițiști și condusă la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, însă, de fiecare dată, revine cu aceleași gesturi. Oamenii care locuiesc în centrul orașului sunt îngroziți. La sfârșitul săptămânii trecute, femeia a vrut să incendieze recepția Hotelului Gorj, însă a fost văzută la timp și scoasă din unitate. Mai mult, turiștii străini cazați în clădire ar fi fost agresați de mai multe ori de femeie. Într-o seară, chiar a luat o scrumieră de pe masă şi a aruncat-o spre o familie cu un bebeluş în căruţ. “Este un pericol. Dacă încercăm s-o scoatem afară sau s-o îndepărtăm de această zonă, ne înjură, este agresivă, vorbeşte foarte-foarte urât”, a spus Oana Tărtăreanu, patroana hotelului de pe Axa Brâncuși.

A vandalizat mai multe magazine

Vineri dimineața, femeia a vandalizat mai multe spații comerciale. A aruncat cu lavabilă pe scări și geamuri. “Această nebună ne terorizează. Nu ştim numele ei, îl ştie Poliţia Locală. Au luat-o de multe ori, dar îi dau drumul  cei de la spital pentru că nu o pot ține internată prea multe zile”, îşi varsă necazul un bărbat care deține o afacere în centrul orașului. “Persoana în cauză a fost transportată de către poliţiştii locali la Spitalul de Urgenţă Tg. Jiu, secţia psihiatrie, pentru internare”, a explicat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Pagube de mii de euro a creat și firmei de salubritate Polaris, proprietara containerelor de gunoi incendiate.

Vizualizări: 5,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: