Primul magazin Hervis din Craiova

Primul magazin Hervis din Craiova va fi deschis în vara acestui an în Electroputere Parc, alăturându-se brandurilor Decathlon, Intersport, Sportisimo, Sizeer, Grid, Various Brands, Top Sport (Adidas), precum și magazinului oficial al echipei de fotbal Universitatea Craiova, toate fiind prezente în același spațiu în galeriile comerciale Electroputere Parc. Magazinul Hervis se va afla în aripa de vest a centrului comercial și va ocupa o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați.

„Cu oferta sa imbatabilă de mărci sportive, Electroputere Parc devine centrul dominant pentru echipamente sportive și urbane din Craiova și din întreaga regiune a Olteniei. Deschiderea Hervis este un moment mult așteptat. Vrem să fim locul în care pasionații de sport găsesc orice echipament și accesoriu care să-i ajute să practice sporturile preferate și să aibă un stil de viață sănătos. Prin urmare, vom continua să aducem alți comercianți importanți de retail sportiv și urban, cum ar fi Sport Vision și Buzz”, explică Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

Atragerea de branduri noi are loc pe fondul extinderii și dezvoltării centrului comercial. În prezent, Electroputere Parc este un centru comercial de referință din regiunea de sud-vest a României, oferind deja acces la peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment, toate într-un singur loc, pe o suprafață totală de 92.000 de metri pătrați.

Catinvest investește un total de 58,5 milioane de euro pentru continuarea extinderii Electroputere Parc și construcția de noi spații comerciale, birouri și hoteluri de apartamente pentru un total de 48.000 de metri pătrați.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: