A vrut să se omoare din cauza unei facturi: ”Am zis că nu am cu ce să plătesc”

Un bărbat dintr-o comună din judeţul Gorj a încercat să îşi ia viaţa după ce poştaşul i-a adus factura la energia electrică. Gorjeanul are de plătit nu mai puţin de 800 de lei, iar veniturile familiei nu depăşesc 700 de lei pe lună. Acesta a fost salvat la timp de către soţie. 

Un bărbat din localitatea Turburea, judeţul Gorj, s-a înjunghiat seara trecută, motivul fiind factura mult prea mare la energia electrică. Revoltat fiind pe faptul că nu are cu ce să plătească, bărbatul a luat un cuţit şi s-a înjunghiat.

”Am 800 de lei şi mi-a venit şi luna trecută 600 de lei, nu pot să trăiesc din alocaţia copilului. M-am dus acolo la bucătărie. Eram singur, noroc cu nevasta mea că mi le-a luat pe celelalte şi eu am găsit unul mai mic. Am zis că, decât aşa, mai bine... aia e. Nu mai am nicio susținere, nimic. Nu știu ce o să fac. Avem noroc și cu primarul care ne mai ajută”, a spus Lungu Gheorghe.

Cea care l-a găsit a fost chiar soţia. Acum, de teamă, femeia a ascuns cuţitele. ”A căzut el. Îi făceam baie la copil şi am auzit o bubuitură. Când am auzit, am mers repede la bucătărie. Am văzut 4 cuțite jos. Eu când am văzut, le-am luat, dar el a rămas cu unul mai mic. Nu am putut să-l mai răzbesc. De frică, m-am speriat. Nu am vrut să le mai las. Şi acum am luat toate cuțitele, de la mic la cel mai mare”, a spus Laura Stanciu, soţia bărbatului.

Primarul spune că s-a dus şi el la casa bărbatului şi l-a dus pe acesta la medic. ”Domnul are un copil mai mare, în clasa a V-a. Mi-a dat telefon şi mi-a zis că tatăl încerca să se omoare. M-am dus unde avem centrul de permanentă de pe raza comunei. Am luat doctorul şi asistenta, am venit aici, l-a pansat. Nu era de salvare, dar totuși este o plagă deschisă.  O să facem tot posibilul să-i ajutăm. Nu se poate așa ceva, cu astfel de facturi. Săracii oameni”, a spus primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Galerie foto


Vizualizări: 5,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: