Acuză un polițist că l-a lovit. Ce susține IPJ Gorj!

Un bărbat din Târgu Jiu susține că fost lovit de polițiști chiar în propria sa locuință. Totul s-a întâmplat luni seara, la ușa apartamentului celor doi soți, Elena și Florin Lipan. Mai mult decât atât, în locuință se afla și copilul lor de doar 9 luni, pe care  femeia îl ținea în brațe.

Bărbatul  a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la o  asemenea situație. „Am ieșit aici lângă mine, la un bar, am băut două beri. Cineva avea ciudă pe mine de mai mult timp și s-a luat de mine. Mi-a dat un pumn în gură, mă dor dinții. Astăzi mi-am scos și certificatul medico-legal. După aceea, am ajuns acasă și, la scurt timp, au venit  polițiști la ușă. Mi-au spus să ies afară, să mă duc cu ei. Le-am spus că nu merg niciunde, mă simt rău, am buza umflata și mă dor dinții”, a declarat bărbatul.

Gorjeanul a relatat și despre momentul în care polițiștii au lovit-o pe soția lui. „Au vrut să tragă de mine pe ușă, afară. Nevastă-mea, fiind lângă mine cu copilul în brațe, s-a speriat, i-a căzut telefonul și nu a mai ramas filmarea. Soția e însărcinată în 5 luni, au și lovit-o. Au tras de mine și au lovit soția la picior. Când au auzit copilul că plânge și nevastă-mea să țipe, au plecat”, a spus Florin.

Mai  mult decât atât, Florin spune că pe persoana care a trimis polițiștii la ușa lui nici măcar nu o cunoaște. „Problema e că persoana care s-a luat de mine a sunat la poliție și a spus că i-am spart capul, dar nu am făcut absolut nimic. Cu persoana respectivă nu am nicio treabă, nici nu m-a lovit, nici nu am lovit-o. Altcineva de era cu el, mi-a dat un pumn”, a mai declarat bărbatul.

Polițiștii au constatat că bărbatul care face acuzațiile este chiar agresorul. ”Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, prin apel 112, cu privire la faptul că a avut o altercație cu un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a fost amenințat de către acesta cu un pistol. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, în fața unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani. În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere. Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și  l-a amenințat pe bărbat. Nu s-a confirmat amenințarea cu pistolul”, se arată în comunicarea IPJ Gorj.

A fost întocmit dosar penal, iar legat de comportamentul omului legii, IPJ Gorj face verificări. ”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. În ceea ce privește imaginile apărute,  cu privire la modul de acțiune al polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări”, transmite IPJ Gorj.  

Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însă a refuzat.

În continuare se continuă verificările pentru lămurirea tuturor aspectelor, arată Poliția.

Vizualizări: 2,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: