A vrut să-şi impresioneze soţia şi a băgat-o în spital. El a ajuns în arest!

Polițiști din Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de o femeie de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că pe drumul sătesc a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 41 de ani, din orașul Târgu-Cărbuneşti, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc, în apropierea căminului cultural a efectuat o manevră pentru a-şi impresiona soţia ce se deplasa în calitate de pieton, însă a pierdut controlul volanului și a acroșat-o. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat în dosar a fost dispusă măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Vizualizări: 2,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: