Abonamente de telefonie blocate de primar

Primarul dintr-o comună gorjeană a decis să blocheze toate abonamentele de telefonie încheiate de instituția pe care o conduce. Primarul din Săcelu a luat această decizie, supărat pe faptul că se cheltuiesc foarte mulți bani pentru telefonia mobilă. Gheorghe Dumitrelea vrea să vadă și telefoanele achiziționate din bani publici.

Noul primar din Săcelu a început să reducă cheltuielile inutile pe care primăria le avea angajate de către predecesorul său.

Facturile mari la telefonia mobilă i-au atras atenția lui Gheorghe Dumitrelea, care a decis să blocheze abonamentele. ”Am decis să blochez toate abonamentele la telefonia mobilă încheiate între primărie și diverse firme. Vreau în primul rând să verific modul în care au fost încheiate aceste contracte, dar mai ales să văd în primărie telefoanele. Sincer, nici nu știu exact câte abonamente sunt. Cred că sunt trei sau cinci abonamente. Nu mi se pare normal ca unii să beneficieze de telefoane de 7.000 de lei, când sunt atâtea de făcut în comună”.

Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: