Controale la primării pentru cheltuielile din pandemie

Inspectori din cadrul Direcției Finanțelor Publice au luat la verificat primării din județul Gorj pentru a vedea modul în care au fost cheltuiți banii publici în pandemie. Sunt vizate cheltuielile pentru materiale de protecție și dezinfectanți.

Primăria din Bengești-Ciocadia este în această perioadă verificată. Primarul stă liniștit, pentru că aici cheltuielile din pandemie sunt foarte mici. ”Avem în această perioadă control de la Direcția Finanțelor Publice. Verifică ce cheltuieli am avut cu pandemia. Din fericire am avut noroc, pentru că noi ne-am cam zgârcit cu aceste cheltuieli. Cred că de când a început nebunia cu virusul am cheltuit cam 5.000 de lei. Ei vor să fie cheltuieli cât mai mici”, a declarat primarul Victor Geogia.

Primarul din Bengești-Ciocadia susține că au avut noroc cu materialele sanitare date la alegerile locale și parlamentare, că nu au mai fost nevoiți funcționarii publici să scoată bani din buzunar. ”Noi la primărie am evitat să cheltuim mulți bani la acest capitol, pentru că ne așteptam să fim trași la răspundere la un moment dat. Noi am cumpărat și măști, și dezinfectant din banii noștri. Am mai avut noroc că au mai rămas de a alegeri și le-am folosit noi la primărie”, a explicat Geogia.

Vizualizări: 1,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: