Acuzat de fostul primar că dă prea mulți bani pe cadouri

Consiliul Local Săcelu a aprobat zilele trecute suma de 24.000 de lei pentru pachetele de sărbători care vor ajunge la copiii din localitatea gorjeană, dar și la persoanele cu handicap. A fost împotrivă fostul primar Florin Jurebie, căruia nu i se pare normal să se aloce 300 de lei de copil.

Primarul Gheorghe Dumitrelea dă asigurări că anul acesta cadourile vor fi consistente și de calitate, iar valoarea fiecărui pachet va fi de minimum 100 de lei. ”De acești bani vor beneficia copiii, familiile fără posibilități, dar și persoanele cu handicap. Mi se pare mai omenesc să dăm aceste pachete în prag de sărbători. Valoarea fiecărui cadou va fi de minim 100 de lei și le voi împărți la fiecare la poartă cu microbuzul școlar. O să le cumpăr fără adaos comercial”, susține noul primar.

Singurul care a votat împotriva acestui proiect a fost fostul primar Florin Jurebie, care nu crede că primăria își poate permite să aloce 300 de lei de copil. ”Banii erau alocați la începutul anului, fiind vorba despre 12.00 de lei. Acum ne-am trezit cu suma dublată, dar el nici nu știa câți copii sunt. Mi se pare penibil. Primăria Săcelu este cea mai săracă din Gorj. Eu propuneam să fie cumpărate tablete. Nu poți să arunci niște bani pe bombonele și portocale. Sunt convins că din banii acestor copii se vor lua mult mai multe cadouri și vor ajunge la alt tip de persoane”, a spus Florin Jurebie, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: