Accident cu două mașini în Aninoasa. Șoferul vinovat era băut!

Un accident de circulație s-a petrecut pe un drum județean din comuna gorjeană Aninoasa. Un tânăr a virat stânga fără să se asigure și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. Un pasager din autoturismul lovit a sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că șoferul vinovat de producerea accidentului era băut. 

"La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 662 Aninoasa, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la stânga, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu autoturismul condus de soția apelantului, în vârstă de 46 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 48 de ani, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul conducătoarei auto fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 35 de ani, a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunțat Poliția. 

Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: