Festivalul Film în sat, un real succes. Când va avea loc ediţia a III-a

A doua ediție a Festivalului „Film în sat” s-a încheiat aseară, într-o atmosferă plină de râsete şi voie bună. Timp de şase zile, poiana din Nuncet, Peştişani, a fost vizitată de gorjeni, şi nu numai, care au luat parte la vizionările de film şi la concerte.

Anul acesta, în cadrul festivalului s-au prezentat actorii Pavel Bartoş, Elvira Deatcu, Horaţiu Mălăele, Gheorghe Visu şi chiar Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a luat parte la manifestări.

A treia ediţie a festivalului va avea loc în vara anului viitor: „O săptămână plină de magie la Film în Sat! A doua ediție a evenimentului Film în Sat s-a încheiat într-o atmosferă plină de entuziasm, care a umplut poiana din Nucet, Peștișani. Cinci zile pline de muzică bună, filme fascinante, ateliere de dezvoltare personală și activități pentru cei mici ne-au adus împreună, creând momente de neuitat. Dar nu se termină aici! În 2024, promitem o nouă ediție, cu alte surprize plăcute! Eu, Toma Cuzin, Cosmin Pigui, alături de o întreagă echipă, o să vă așteptăm cu brațele deschise. Până atunci, vă mulțumesc tuturor", a transmis Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, pe pagina sa de facebook

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: