Accident cu o victimă, provocat de un tânăr de 18 ani

Un adolescent de 18 ani a provocat un accident în urma căruia o tânără de 23 de ani a ajuns la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

”La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier cu victime pe strada Vulcan.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, din aceeași localitate, ajungând în intersecția cu strada Vulcan, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o tânără de 23 de ani, din orașul Tismana, din direcția Bulevardul Ecaterina Teodoriu- strada Vasile Alecsandri.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: