Accident de muncă mortal la Runcu

Poliţiştii, împreună cu inspectori ai I.T.M. Gorj, efectuează cercetări pentru a lămuri împrejurările în care angajatul unei societăţi comerciale din comuna Runcu, a suferit un accident de muncă, în urma căruia a decedat.

În ziua de 18.12.2011, ora 17:07, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat de 35 ani, din comuna Padeş, care fusese informat a fost informat de angajaţii unui parchet de exploatare a masei lemnoase în munte aparţinând unei societăţi comerciale, situat în punctul Şuşiţa Seacă, comuna Runcu, cu privire la producerea unui accident de muncă. Pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Din primele cercetări efectuate în acest caz s-a constatat că în jurul orei 16:00, B.V., de 35 ani, din comuna Baru Mare, judeţul Hunedoara, angajat ca tafist, s-a răsturnat cu utilajul într-o râpă, în timp ce transporta buşteni către o rampă. În urma impactului a rezultat decesul acestuia. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru lămurirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: