Pintea: Am rezultatele controlului de la Târgu Jiu

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că are rezultatele controlului făcut la spitalul din Târgu Jiu și că le va prezenta cât de curând. Pintea ar fi trebuit să ajungă marți la Târgu Jiu, dar nu a reușit din cauză că a fost ședință de guvern.

Pintea a declarat că a fost contactată de un medic tânăr de la Târgu Jiu. “Chiar aseară am primit o… nu neapărat o reclamație, ci, cumva, o dezamăgire din partea celor de acolo că nu am ajuns marți, când am promis că voi fi acolo și că, deși după vizita pe care am avut-o acolo, la o săptămână lucrurile erau bune, probabil că cei de-acolo n-au crezut sau nu cred că mă voi reîntoarce, și au început să se întâmple alte lucruri. Și nu mă refer aici la pacienți, ci mă refer la relația personalului medical de acolo, care, bineînțeles, poate influența și pacienții”, a spus Pintea, fără a intra prea mult în detalii.

Managerul Gigel Capotă are o relație tensionată cu mai mulți medici din Târgu Jiu, care nu se sfiesc să își spună părerile critice în emisiuni de televiziune sau pe paginile de socializare. (M.M.)

Vizualizări: 3,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: