Accident la Albeni, femeie resuscitată

Două autovehicule au fost implicate sâmbătă seara într-un accident grav care a avut loc la Albeni, în Câmpu Mare, județul Gorj. La fața locului intervin echipaje de descarcerare.

O femeie este rănită grav, susțin martorii oculari, iar un bărbat are leziuni ușoare.

actualizare, ora 21.00: Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Tg-Jiu, conducea un autovehicul din direcția Albeni către Targu-Jiu. Acesta avea și o pasageră de 24 de ani. La intersecția DJ 675 Albeni cu DJ 661, în punctul Câmpu Mare, acesta nu a respectat indicația semnului rutier STOP si a acroșat un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța, ce se deplasa pe DJ 661, din direcția Novaci către Targu-Cărbunești.

În autoturismul constănțeanului se mai aflau alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 si 53 de ani, din municipiul Galați, judetul Galați.

"În urma impactului, a rezultat rănirea tuturor celor 6 persoane implicate în eveniment, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a comunicat IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 5,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: