Cu mașina într-o groapă adâncă de câțiva metri

O mașină condusă de un tânăr a aterizat vineri seara într-o groapă adâncă, pe șoseaua de centură aflată în lucru la Târgu Jiu.

La fața locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

"Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din localitatea Preajba Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aviatorilor, din localitate, din direcția localității Preajba către strada Ciocârlău, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, căzând într-o excavație de canalizare, care era semnalizată corespunzător, prin indicatoare reflectorizante de obligare și interzicere, precum și balize de delimitare, realizată pe partea stânga a direcției de deplasare", a transmis IPJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat rănirea tânărului, care a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal, sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

"La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, care au constatat că, în urma impactului, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a suferit leziuni ușoare. Acesta a primit primul ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportat la UPU Tg-Jiu pentru investigatii medicale suplimentare", a transmis ISU Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 5,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: