Polițist spânzurat în curtea unui liceu

Un poliţist a fost găsit spânzurat în curtea Liceului din Fierbinţi Târg, județul Ialomiţa. Conform obiectiv.net, tânărul era ajutor de şef de post în comuna Răduleşti, însă de un an era detaşat la Postul de Poliţie din Maia.

Conform anchetatorilor, poliţiştii au fost alertaţi la 112, în urmă cu două seri, despre faptul că tânărul atârnă în ştreang. „Poliţia oraşului Fierbinţi Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din oraşul Fierbinţi Târg. La faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii, cât şi un echipaj de la Ambulanţă. În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi moarte suspectă, cercetările fiind în desfăşurare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Ludmila Dascălu.

Angajat în Poliţie din anul 2017, despre tânărul poliţist se spune că ar fi avut probleme în dragoste.

Ultima sa postare pe o pagină de socializare a fost cu puţin timp înainte de a recurge la gestul şocant: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată şi dinţii tăi îţi muşcă limba”.

Vizualizări: 4,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: