Accident la Ţânţăreni. Mai multe maşini implicate! Doi copii printre victime -update

Update: "In acest moment intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Tantareni, in care au fost implicate 4 autoturisme si un autotren. La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj, precum si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Dolj si o ambulanta din cadrul SAJ Dolj. Echipajele sosite la fata locului au constatat ca in urma accidentului 4 persoane au suferit leziuni.
Este vorba despre un baietel in varsta de 10 ani, constient, care a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la Spitalul din Filiași, o fetita in varsta de 11 ani, stare de inconstienta, cu functii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie in varsta de 36 de ani, constienta, transportata la Spitalul din Craiova, iar barbatul, in varsta de 32 de ani a suferit leziuni minore si a refuzat sa fie transportat la spital", au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

Ştirea iniţială: Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Ţânţăreni. Cinci maşini sunt implicate.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, Serviciul de Ambulanţă şi un elicopter SMURD. Cinci persoane au fost rănite. Printre acestea se numără şi un copil.

Ştire în curs de actualizare.

Galerie foto




Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: