Accident produs de un tânăr cu permisul suspendat. Două tinere rănite!

Un tânăr de 21 de ani din comuna gorjeană Bengeşti Ciocadia este autorul accidentului care a avut loc marţi seara pe Bd. Republicii din Târgu Jiu, la giratoriul din zona Gării.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un autoturism al cărui conducător auto ar fi părăsit locul accidentului circula pe Bulevardul Republicii din localitate, din direcţia Centru către Gară, a intrat în sensul giratoriu şi nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism care circula pe strada Alexandru Ioan Cuza, condus de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma impactului a rezultat rănirea a două tinere, de 17 şi 21 de ani, din comuna Aninoasa, respectiv municipiul Târgu Jiu, pasagere în primul autoturism. Şoferul dispărut a fost identificat rapid. Ambii conducători auto au fost testaţi  cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având  permisul de conducere suspendat, anunţă IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: