Accidentat grav după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, la Rânca

Un turist a fost grav rănit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. S-a întâmplat în stațiunea Rânca. Salvamontiștii au fost chemați la fața locului, au acordat primele îngrijiri medicale și urmează să predea victima unui echipaj de la Ambulanță. 

Nu de puține ori, cei care închiriază ATV-uri au fost văzuți conducând haotic, fără să fie atenți la trafic, la mașinile de pe șosea ori pietoni. Alții au fost prinși de polițiști fie fără permis, fie băuți. 

"Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical și transportul unei persoane grav accidentata in urma răsturnării cu ATV-ul. 

Salvamontiștii au acordat primul ajutor medical necesar, au stabilizat victima și o vor transporta în regim de urgenta cu o ambulanta Salvamont pana la prima unitate medicala sau pana în locul unde se vor întâlni cu ambulanta SAJ trimisa pentru preluarea accidentatului. 

Salvamont România vă recomanda prudență și responsabilitate în derularea activităților montane și vă invită să le fiți alături campania de reducere a numărului de accidente montane", este mesajul salvamontiștilor gorjeni.

Vizualizări: 2,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: