Acesta este portretul bărbatului dispărut la Plopsoru

Politistii gorjeni au dat azi publicitătii fotografia bătrânului din Plopsoru dispărut încă de la data de 23 septembrie. Anca Petre Nicolae are 73 de ani si nu a mai fost vazut din dimineaţa zilei de 23 septembrie a.c., în jurul orelor 07,00, când a plecat cu vitele la păscut pe câmpurile Carierei Gîrla, din apropierea localităţii Rovinari şi nu a mai revenit, dispariţia sa fiind sesizată în ziua de 26 septembrie a.c.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălţime 1,57-1,63 m, ten măsliniu cu riduri profunde, păr alb tuns scurt, faţă ovală, barbă albă neîngrijită, ochi căprui, nas coroiat, urechi mari, dentiţie incompletă.

La data dispariţiei era îmbrăcat în veston verde tip uniformă de armată veche, cu epoleţi şi grade pe umăr, pulover negru pe gât, pantaloni de trening negri cu dungi albe laterale, pe cap purta o caschetă de ofiţer de armată, fiind încălţat cu cizme de cauciuc.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: