Pustai și Grigoraș, somați să înapoieze mașinile la Pandurii

Foștii antrenori de la Pandurii, Cristi Pustai și Petre Grigoraș, au fost notificați de administratorul special al clubului să restituie mașinile pe care le-au primit în folosință atunci când au lucrat la clubul din Târgu Jiu.

Decizia a fost luată după ce, în urma inventarierii, o serie de bunuri nu au fost găsite. „Nu s-a reuşit identificarea unei părţi dintre bunuri, existând de  asemenea  bunuri  (mijloace  de  transport)  în  posesia  altor  persoane  (foşti  antrenori, jucători, Sindicatul Energia). Facem menţiunea că s-au luat de administratorul special măsuri pentru restituirea acestor bunuri, fiind notificaţi foştii antrenori Grigoraş Petre și Pustai Cristian”, se arată în raportul lichidatorului judiciar, publicat în Buletinul de insolvență.

Pustai și Grigoraș nu au furat mașinile, așa cum s-ar putea înțelege, ci le-au primit în urma negocierii contractului. Practic, ei acceptau salarii mai mici, cu condiția să primească aceste mașini pentru care leasingul să fie plătit de club. După plata ratelor, au fost asigurați că rămân cu mașinile, ceea ce s-a și întâmplat. Numai că după plecarea lui Condescu din funcția de președinte a fost făcut un control din dispoziția directorului general al CE Oltenia din acea vreme, Laurențiu Ciurel. A fost sesizat și fiscul, care a constatat că ar fi trebuit plătite impozite pe sumele respective, fiind considerate venituri. Mai mult, mașinile nu au mai fost trecute pe numele antrenorilor și jucătorilor după terminarea leasingului, pentru că la club au venit alți șefi.

Până va recupera mașinile care sunt la foștii antrenori și jucători, lichidatorul Pandurii încearcă să vândă ce a găsit în parcul auto: două VW Touareg cu 112.600 lei, respectiv 67.472 lei, un Cielo, trei Dacia Logan, trei Forduri, un Iveco și doua VW Passat. „Avem speranța să vindem unul din Tuareg-uri zilele astea”, a spus administratorul special Marin Golea.

Galerie foto


Vizualizări: 4,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: