Pandurii, încă o victorie în deplasare. Iencsi: Nu avem niciun obiectiv

Una caldă, alta rece, asta pare să le ofere Pandurii suporterilor care după înfrângerea de acum o săptămână de la Motru își pierduseră speranța că echipa mai poate să își revină. Faptul însă că joacă doar o dată pe săptămână pare să le fie de folos jucătorilor antrenați de Adrian Iencsi, gorjenii reușind în ultima etapă a Ligii a II-a să se impună cu 2-0 pe terenul celor de la CS Balotești.

Ciprian Rus a deschis repede scorul, în minutul 5, cu un șut sub bară, avantajul în fața gazdelor mărindu-se la mijlocul reprizei a doua, când, în minutul 70, Bogdan Dănăricu a reușit să înscrie al doilea gol al Pandurilor. Spre finalul meciului, Dodoi a avut și el ocazia de a majora diferența la 3, dar mingea pe care a trimis-o cu capul a fost scoasă de pe linia porții de jucătorii echipei gazde. Jucătorii de la Balotești au avut și ei ratările lor, dar scorul final le-a fost favorabil gorjenilor, aceștia revenind acasă cu trei puncte obținute în deplasare, lucru pe care încă nu l-au reușit și pe terenul de la Motru.

Antrenorul Adrian Iencsi spune că echipa are „multe probleme”, amintind şi de lipsa banilor. „Deşi Pandurii e un nume mare în fotbalul românesc, noi întâmpinăm foarte multe probleme. Avem de suferit la capitolul organizare, susţinere financiară. Muncim şi ne jucăm şansa în faţa fiecărei echipe. Eu îmi doresc şi aştept să am acea continuitate de rezultate pozitive. Am nişte băieţi extraordinari, cu caracter. Suntem o echipă care se luptă pentru orice minge şi pentru rezultat, indiferent cu cine joacă. Nu avem niciun obiectiv, pentru că suntem conştienţi că e greu să te lupţi uneori cu morile de vânt. Vrem să evoluăm”, a declarat Adrian Iencsi, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Clasamentul Ligii a 2-a o arată acum pe Pandurii pe poziția a zecea, cu 11 puncte, alte trei echipe având și ele 11 puncte. Despărțirea e făcută de golaveraj, o victorie săptămâna viitoare putând să îi ajute pe gorjeni să ajungă acolo unde le este locul, mai ales că și acum în partea superioară a clasamentului sunt mai multe echipe cu 12, 13 sau chiar 14 puncte. Pandurii va juca sâmbătă la Motru cu CS Afumați, de pe locul 15, cu 7 puncte, iar în următoarea partidă, din etapa a 9-a, va face deplasarea la Dunărea Călărași, aflată acum pe locul 6, cu 13 puncte.

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: