ACS Viitorul Târgu Jiu a rezistat mai bine de o repriză la Iași

Nici al doilea meci al sezonului nu a fost cu noroc pentru antrenorul Florin Stîngă pe banca celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Echipa sa a fost învinsă de Politehnica Iași cu scorul de 2-0, după ce la pauză a fost egal, 0-0.

Cu un lot în care și-a adus jucătorii pe care i-a dorit, cu toate condițiile de pregătire și joc asigurate de conducere și cu plata salariilor la zi, după cum chiar antrenorul Florin Stîngă spunea, ACS Viitorul Târgu Jiu nu găsește încă drumul spre prima victorie din noul sezon. Primăria Târgu Jiu asigură, de asemenea, cele mai bune condiții de pregătire echipei lui Nicolae Sarcină care are teren gratuit pentru antrenamente și chiar le-a permis celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu să joace meciuri amicale pe terenul de joc, ceea ce pentru Pandurii nu a fost permis.

Plecați cu ambiții mari la Iași, jucătorii lui Stîngă au reușit să reziste doar o repriză asaltului moldovenilor lui Claudiu Niculescu care s-au impus cu scorul de 2-0 în repriza secundă. După remiza albă cu SC Oțelul înregistrată la debutul în noul sezon de Liga 2, Poli Iași și-a propus să bifeze primul succes stagional, pe teren propriu, și a și reușit în compania Viitorului Târgu Jiu.

Ieșenii erau obligați să câștige, ținând cont de diferența de valoare dintre cele două combatante, de obiectivele fixate pentru acest sezon, de condiții, dar și de tradiție, echipa lui Niculescu având ca obiectiv promovarea în Liga 1. Poli, care a debutat cu un semieșec în fața unei nou-promovate, și-a propus să ajungă până în iarnă pe loc de play-off (1-6), iar pentru asta are nevoie de un parcurs fără greșeală în mod special pe propriul teren.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: