ACS Viitorul Târgu Jiu, fără moral în meciul cu liderul Ligii 2

Cu doar trei puncte acumulate în primele patru etape, ACS Viitorul Târgu Jiu n-a renunțat la ideea de a juca în play-off-ul actualului sezon de Liga 2. Echipa lui Florin Stîngă vine după eșecul suferit în fața ultimei clasate, la Clinceni, scor 1-2 cu Unirea Constanța, rezultat care a afectat moralul jucătorilor.

Echipa antrenată de Florin Stîngă a învins-o în actuala stagiune doar pe Dinamo, scor 2-0 pe teren propriu, în etapa a 3-a, după ce în primele două etape pierduse, la Târgu Jiu, cu CSC Dumbrăvița (0-1), și în Copou, cu Poli Iași (0-2). Eșecul de sâmbăta trecută, de la Clinceni, cu Unirea Constanța, a fost cel mai dureros din actualul sezon. ”Venim după o înfrângere dureroasă, în care, din păcate, am făcut o repriză a doua foarte-foarte slabă. Am fost foarte indisciplinați tactic și nu am respectat nimic din ceea ce am pregătit, iar asta a influențat rezultatul. Sper din tot sufletul să învățăm din greșelile pe care le-am făcut, pentru că avem trei înfrângeri din penalty. E dureros, dar trecutul rămâne în urmă și trebuie să privim spre viitor. Am mare încredere în băieții noștri, sunt băieți de caracter, își doresc, dar din păcate avem multe oscilații”, a declarat antrenorul Florin Stîngă.

În timp ce echipa sa are moralul la pământ, liderul din Liga 2 vine cu un moral bun la Târgu Jiu dar Stângă este convins că elevii săi vor câștiga, dacă vor avea atitudinea potrivită: ”Întâlnim echipa de pe primul loc, o echipă solidă, cu jucători valoroși. Mulți dintre ei au cochetat și cu Liga 1. Vine aici cu un moral bun, pentru că nu a pierdut niciun meci. Este o formație experimentată și bine organizată, dar până la urmă este important ceea ce facem noi. Dacă vom avea atitudinea potrivită, vom reuși un rezultat pozitiv. Fiecare înfrângere sau rezultat negativ aduce frustrare și neîncredere, dar eu sunt optimist și dau totul pentru această meserie. Sunt convins că munca ne va fi răsplătită și rezultatele vor apărea. Din punctul meu de vedere, lucrurile se fac profesionist, dar ne lipsesc rezultatele.”

CS Comunal Șelimbăr a bifat etapa trecută primul egal, scor 1-1, la Râmnicu Vâlcea, cu SC Oțelul Galați, după ce în primele trei runde învinsese FC Brașov (1-0), Politehnica Timișoara (4-0) și Progresul Spartac (2-1). Sibienii se află în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia și Politehnica Iași, dar cu golaveraj superior.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: