Lovitură grea pentru Universitatea Craiova, a mai pierdut un jucător

Universitatea Craiova a rămas fără unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Elvir Koljic s-a accidentat din nou și va rata cele mai tari meciuri ale începutului de sezon.

Atacantul este suspect de ruptură musculară și ar putea fi indisponibil pentru cel puțin 3 săptămâni, în situația în care diagnosticul se va confirma, potrivit Fanatik. În cazul acesta, Koljic ar rata trei partide extrem de importante pentru olteni: jocurile cu FCSB și CFR Cluj, rivalele la titlu din ultimele sezoane, dar și cu Farul Constanța, liderul surpriză al Superligii, echipă neînvinsă după 8 etape.

Bosniacul s-a accidentat în partida disputată joi seară, împotriva celor de la Hermannstadt, fiind înlocuit cu Jovan Markovic în repriza secundă. Koljic nu scapă de blestemul accidentărilor și suferă o nouă lovitură, după ce în ultimele sezoane a stat mai mult pe bară.

Atacantul avea parte de o stagiune de debut extraordinară în Bănie, soldată cu 14 goluri și 4 pase decisive în numai 21 de prezențe și părea că va fi viitorul produs de export al oltenilor, în condițiile în care avea doar 23 de ani când a ajuns la Craiova. Ajuns acum la 27 de ani, cariera lui Koljic a stagnat din cauza numeroaselor accidentări, iar în ultimii 3 ani a mai bifat numai 79 de meciuri în care a punctat de 19 ori, nereușind să atingă nivelul arătat în momentele dinaintea loviturii.

Vizualizări: 6,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: