Octavian Ilie va juca şi în noul sezon la CSM Târgu Jiu.

Baschetbalistul gorjean Octavian Ilie şi-a prelungit angajamentul cu CSM Târgu Jiu. Acesta s-a pregătit cu echipa din Târgu Jiu de la reunirea lotului şi va evolua şi sezonul viitor la gruparea gorjeană.

Octavian Ilie, care poate evolua pe poziţiile 1-2, a semnat pentru sezonul 2022-2023 cu CSM Târgu Jiu. ”Sunt foarte fericit că am semnat şi încrezător în acest proiect. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi mi-au făcut oferta de a rămâne acasă. Vreau să demonstrez că îmi merit locul la o echipă de seniori”, a declarat Octavian Ilie pentru csmtargujiu.ro, după prelungirea contractului şi înainte de a intra la un nou antrenament al echipei.

Conducerea clubului gorjean şi-a asigurat astfel serviciile unui jucător extrem de talentat, născut la Târgu Jiu. ”Am jucat acasă, în faţa familiei, a prietenilor, a fost o experienţă frumoasă şi un punct de plecare în cariera mea”, a mai spus Octavian Ilie, cu referire la sezonul 2021-2022 în care baschetbalistul gorjean a evoluat pentru echipa oraşului natal, CSM Târgu Jiu.

Octavian Ilie este unul dintre cei mai talentaţi tineri baschetbalisti gorjeni. La doar 19 ani, ambiţiosul jucător, campion naţional U20 şi cu numeroase selecţii la echipele naţionale de juniori ale României, a ales să rămână la Târgu Jiu, decizie salutată şi de antrenorul Claudiu Alionescu. ”Mă bucură faptul că s-a ajuns la un consens în ceea ce privește situația lui Octavian Ilie. Este un jucător tânăr, localnic, care cu siguranță va creste în evoluții în următoarea perioadă, iar CSM Târgu Jiu este mediul propice pentru asta. L-am văzut foarte motivat în aceasta perioadă, în care s-a pregătit cu noi, și dacă va continua pe această direcție, cu siguranţă va fi un câștig de ambele părți”, a declarat pentru sursa citată Claudiu Alionescu, antrenor principal al CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: