ACS Viitorul Târgu Jiu, la prima semifinală de cupă

ACS Viitorul Târgu Jiu joacă miercuri, în Cupa României, meciul tur cu Universitatea Craiova. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ nu pare să aibă mari şanse în disputa cu oltenii care se luptă la titlu, mai ales că nu a reuşit nici o victorie în partea a doua a campionatului.

Calificată în premieră în penultima fază a Cupei României, ACS Viitorul Târgu Jiu se va deplasa miercuri la Craiova pentru meciul cu Universitatea din cupă. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ s-a pregătit marţi seara tot la Târgu Jiu, pe terenul trei de antrenamente. ACS Viitorul a amânat meciul din campionat cu Petrolul Ploieşti care  urma să se dispute în etapa a treia, intermediară, acesta fiind reprogramat de FRF la o altă dată.

ACS Viitorul Târgu Jiu care este implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare  play-out-ul Ligii a 2-a. În Cupa României a reuşit performanţa de a se califica într-o fază superioară având pe bancă un antrenor cu experienţa Ligii 1, Flavius Stoican. După plecarea lui Stoican, echipa nu a mai reuşit să ia nici un punct înregistrând două eşecuri consecutive. În Cupa României a trecut de Viitorul Dăești (Liga 3, scor 2-1, după prelungiri, în turul 4), Campionii FC Argeș (Liga 1, scor 1-0, în 16-imi), Gaz Metan Mediaș (Liga 1, scor 1-0, în optimi) și Universitatea Cluj (Liga 2, scor 3-1, în sferturi).

Andrei Chivulete (București) va arbitra meciul din Bănie, ajutat la cele două linii de Andrei Constantinescu (București) și Adrian Vornicu (Iași), în timp ce rezervă este Sorin Costreie (Buftea). Observatori la jocul de pe stadionul „Ion Oblemenco” vor fi Cornel Sorescu (Pitești) și Vlad Căluşer (Voiniceni).

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: